Lanetli Topraklar izle Full izle The Ruins Filmini izle (2008) Türkçe Dublaj Hd izle

Lanetli Topraklar Filmini izle, The Ruins Filmini Online izle, Lanetli Topraklar Full online seyret full izle, Lanetli Topraklar Filmini Online izleyin, The Ruins filmini online Seyret, Lanetli Topraklar Sinema Full HD izle, The Ruins Film izle, Lanetli Topraklar Filmini Direk izle, The Ruins Filmi Seyret Full, Lanetli Topraklar Filmini Bedava izle, The Ruins Hd izle
Yapım: 2008 – ABD
Tür: Gerilim, Korku, Macera, Gençlik
Yönetmen: Carter Smith
Senaryo: Scott B. Smith
Yapımcı: Ben Stiller, Chris Bender, Stuart Cornfeld
Süre:91 dakika
Oyuncular
Laura Ramsey, Shawn Ashmore, Joe Anderson, Jena Malone, Jonathan Tucker, Bar Paly, Dimitri Baveas, Sergio Calderôn
Filmin Konusu
Meksika’nın pırıl pırıl güneşi, sıcak suları, kızgın ve neredeyse altından kumlu sahilleri her yıl sayısız turisti davet eder. Böyle ortamlar özellikle ucuz eğlence arayan gençlerin ilgi odağıdır. Çok iyi arkadaş olan Amy ile Stacy, yanlarına erkek arkadaşlarını da alarak Meksika’daki turistik bir bölgeye tatile giderler. Amy’nin tıp öğrencisi olan erkek arkadaşı Jeff oldukça kültürlü bir gençtir.
Stacy’nin erkek arkadaşı Eric ise partilere katılmaktan aşırı zevk alan özgür ruhlu bir insandır. Grubun tatili sona yaklaşırken antik Maya harabelerini görme umuduyla bir ormana yolculuk yaparlar. Ancak arkeolojik kazı bölgesine vardıklarında beklenmedik olaylar meydana gelince krkuya kapılan genç gezginler, eski bir taş yapının tepesine sığınırlar. Orada gizlenmiş ölümcül tehditle yüz yüze kaldıklarında gençler için vahşi bir hayatta kalma mücadelesi başlayacaktır.

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle