Alis Harikalar Diyarında izle Full izle Alice In Wonderland izle Filmini izle (2010) Türkçe Dublaj Hd izle

Alis Harikalar Diyarında izle, Alice In Wonderland Filmini izle, Alice In Wonderland Tek Part izle, Alis Harikalar Diyarında Online izle, Alice In Wonderland Full Filmini izle, Alis Harikalar Diyarında Türkçe Dublaj izle, Alis Harikalar Diyarında Filmi Full izle, Alis Harikalar Diyarında Online izleyin, Alice In Wonderland Online Seyret, Alice In Wonderland Filmi, Alice In Wonderland indirmeden izle, Alis Harikalar Diyarında Filmi Seyret, Alis Harikalar Diyarında Fragman, Alis Harikalar Diyarında Filmini Bedava izle, Alis Harikalar Diyarında Hd izle
IMDB Puanı: 7.1/10   "Bu Filmi Tavsiye Ediyoruz"
Yapım: 2010 ~ ABD
Tür: 3 Boyutlu , Aile , Fantastik , Macera
Gösterim Tarihi: 05 Mart 2010 (Türkiye)
Yönetmen: Tim Burton
Senaryo: Linda Woolverton
Senaryo (Kitap): Lewis Carroll
Yapımcı: Tim Burton , Richard D. Zanuck , Joe Roth , Suzanne Todd , Jennifer Todd
Görüntü Yönetmeni: Dariusz Wolski
Görüntü Yönetmeni: Avril Lavigne , Danny Elfman
Süre: 1 saat 48 dk
Oyuncular
Johnny Depp , Helena Bonham Carter , Anne Hathaway , Alan Rickman , Michael Sheen
Filmin Konusu
Alice Harikalar Diyarı’nda yeniden çevriminde güçlü kız imajı baz alınarak Tim Burton tarafından seyircinin karşısına çıkarılıyor. Linda Woolverton’ın çocuk romanından uyarlanan yapım 17 yaşındaki Alice’in sosyeteye tanıtım partisinde beyaz bir tavşanı takip ediyor ve kendini harikalar diyarında bulmasıyla başlıyor. Aslında 10 sene öncesinde de ziyaret ettiği yeri ikinci ziyaretinde hatırlamıyor bile.
Harikalar Diyarı’nda Alice’i karşılayanlar arasında Mad Hatter karakterini canlandıran Johnny Depp de mevcut. Bu yapımda Johnny Depp ve Tim Burton yedinci kez bir araya geliyorlar. Yine Tim Burton’ın ayrılmaz oyuncu ekibinden, aynı zamanda eşi olan Helena Bonham Carter’da Kırmızı Kraliçeyi canlandırıyor. Sürpriz olarak ise oyuncu kadrosunda 2009 Oscar ödül töreninde En iyi Kadın Oyuncu Oscar’ına aday gösterilen Anna Hataway de mevcut.

Filmi Sorunsuz izlemek için. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basarak ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır.Sorunsuz Ve Hd Kalitesinde izleyebilirsiniz. 
İyi Seyirler... FullFilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle