Muhteşem Yedili izle Full izle Muhteşem Yedili Filmini izle (1960) Türkçe Dublaj Hd izle

Muhteşem Yedili izle, Muhteşem Yedili Filmini izle, Muhteşem Yedili Filmini Online izle, Muhteşem Yedili Full online seyret Full izle, Muhteşem Yedili Filmini Online izleyin, Muhteşem Yedili Filmini online Seyret, Muhteşem Yedili Sinema Full HD izle, Muhteşem Yedili Film izle, Muhteşem Yedili Filmini Direk izle, Muhteşem Yedili Filmi Seyret Full, Muhteşem Yedili Filmini Bedava izle, Muhteşem Yedili Hd izle
Yapım: 1960 – ABD
Tür: Aksiyon, Dram, Western
Süre:122 dakika
Yönetmen: John Sturges
Senaryo: William Roberts
Yapımcı: John Sturges
Oyuncular
Eli Wallach, Steve McQueen, Charles Bronson, Yul Brynner, James Coburn, Robert Vaughn, Brad Dexter
Filmin Konusu
Küçük bir Meksika kasabası şeytani haydut Calvera (Eli Wallach) ve onun kana susamış arkadaşları tarafından terörize edilmektedir. Yalnızca muhteşem yedili onları kurtaracak güce ve cesarete sahiptir. Kasabanın çiftçilerinin ne silahları, ne paraları, ne de saldırganlık eğilimleri vardır. Bu kişiler sınıra doğru yol alır. Yolda ikiside işsiz olan Chris (Yul Brynner) ve Vin (Steve Mcqueen) daha sonra ise içlerinde James Coburn, Charles Bronson ve Robert Vaughn’nın da aralarında bulunduğu beş kanun kaçağının onların yanına katılmasıyla muhteşem yediliyi oluştururlar.
Bu yedili para için değil, macera için bu işe kalkışır. İlk başta galibiyet garanti gibi gözükse de Calvera vazgeçmez ve tekrar kan dökmek için geri gelir. Muhteşem Yedili kasaba halkını kurtarıp tekrar özgürlüğüne kavuşturmak için bu filmi gerçek bir macera klasiğine dönüştürecek ölümüne bir savaşa girer.


LÜTFEN Yorum bırakınız, Keyifli seyirler.. Fullfilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle