Rehine izle Full izle Alpha Dog izle Filmini izle (2006) Türkçe Dublaj Hd izle

Alpha Dog izle, Rehine Filmini izle, Rehine Tek Part izle, Alpha Dog Online izle, Rehine Full Filmini izle, Alpha Dog Türkçe Dublaj izle, Alpha Dog Filmi Full izle, Rehine Online izleyin, Alpha Dog Online Seyret, Alpha Dog Filmi, Rehine indirmeden izle, Alpha Dog Filmi Seyret, Rehine Fragman, Rehine Filmini Bedava izle, Rehine Hd izle
Gösterim tarihi: 9 Mart 2007
IMDB puanı: 6.9/10
Yapım: 2006
Tür: Dram, Suç
Senaryo: Nick Cassavetes
Yönetmen: Nick Cassavetes
Oyuncular
Bruce Willis, Justin Timberlake, Amber Heard, Amanda Seyfried, Sharon Stone, Emile Hirsch, Ben Foster, Olivia Wilde, Dominique Swain, Anton Yelchin, Chris Marquette, Paul Johansson, Lukas Haas, Vincent Kartheiser, Shawn Hatosy, Alex Kingston, Holt Mccallany, Laura Nativo, Heather Wahlquist, Nancy De Mayo, David Thornton, Harry Dean Stanton, Regina Rice, James Molina, Jesse Erwin, Shirley Kurata
Filmin Konusu
Hayatınızda herşeyin değişmesi için 72 saat oldukça yeterli bir süredir. Kaliforniya’da yaşayan bir grup gencin hayatlarının üç gün içinde nasıl kontrolden çıkabileceğini anlatan Alpha Dog, tüm yaşananların izini sürmektedir.


Johnny Truelove, Kaliforniya’nın en zengin semptlerinden birinde, bir suçlunun sürebileceği en konforlu yaşamlardan birini sürmektedir. Arkadaşlarından oluşan çetesi ile birlikte ufak çapta bir uyuşturucu ticareti yapmakta ve günlerini, hayran oldukları çete liderlerinin taklitlerini yaparak geçirmektedirler.
Bol para ile istedikleri herşeye ulaşabilen bir rahatlık içinde yüzen gençler, yaptıkları hiçbir şeyin sonucunu düşünmeden yaşarlarken hiç hesap etmedikleri olayların ortasında kendilerini buluverirler.
Beyaz Şeytan’da senaristliği ile John Q ve The Notebook’da da yönetmenliği ile başarılı çalışmalara imza atan Nick Cassavetes, yine bir uyuşturucu hikayesi ile ama bu kez günümüzün gençlik kültürü üzerine söylediği sözlerle de beyazperdeye geliyor.


LÜTFEN Yorum Bırakınız, Keyifli Seyirler.. Fullfilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle