7 Ölümcül Günah izle Full izle 7 Deadly Sins izle Filmini izle (2010) Türkçe Dublaj Hd izle

7 Deadly Sins izle, 7 Ölümcül Günah Filmini izle, 7 Deadly Sins Tek Part izle, 7 Ölümcül Günah Online izle, 7 Ölümcül Günah Full Filmini izle, 7 Ölümcül Günah Türkçe Dublaj izle, 7 Ölümcül Günah Filmi Full izle, 7 Ölümcül Günah Online izleyin, 7 Deadly Sins Online Seyret, 7 Deadly Sins Filmi, 7 Deadly Sins indirmeden izle, 7 Ölümcül Günah Filmi Seyret, 7 Ölümcül Günah Fragman, 7 Ölümcül Günah Filmini Bedava izle, 7 Ölümcül Günah Hd izle
Tür: Dram, Gençlik
Yönetmen: Jeff Renfroe
Müzik: James Jandrisch
Süre: 2 saat 49 dk
Oyuncular
Rachel Melvin, Emma Lahana, Dreama Walker
Filmin Konusu
Harper, okulun en popüler kızlarından biridir. Kaia ise kasabaya yeni taşınan güzel bir kızdır ve zamanla Harper?in popülaritesini elinden almaya başlar. Onun yakın bir arkadaşını tavlar ve Harper için durum gittikçe kötüleşir. Kendine göre önlemler almak isteyen genç kız, aynı zamanda bir takım hataları da beraberinde taşıyarak 7 ölümcül günaha yaklaşacaktır?
Başarılı oyunculukları ve bölümler arası geçişleri ile 3 saate yakın süren film, izlenmeye değer ve ders verici nitelikte bir kurgu ile karşımıza çıkıyor. Gençlik yıllarındaki hataların temel alındığı yapımı izledikten sonra yorumlarınızı bekliyor; iyi seyirler diyoruz.


LÜTFEN Yorum Bırakınız, Keyifli Seyirler.. Fullfilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle