Bir Yıl izle Full Year One izle Filmini izle (2009) Türkçe Dublaj Hd izle

Bir Yıl izle, Bir Yıl Filmini izle, Year One Tek Part izle, Year One Online izle, Bir Yıl Full Filmini izle, Bir Yıl Türkçe Dublaj izle, Year One Filmi Full izle, Year One Online izleyin, Year One Online Seyret, Bir Yıl Filmi, Bir Yıl indirmeden izle, Year One Filmi Seyret, Year One Fragman, Bir Yıl Filmini Bedava izle, Bir Yıl Hd izle
IMDB Puanı: 5.0/10
Tür: Komedi, Macera, Tarih
Yönetmen: Harold Ramis
Müzik: Tojan, Ali Mrateh Fadh, Cracker
Süre: 1 saat 37 dk
Oyuncular
Jack Black, Vinnie Jones, Michael Cera, Olivia Wilde, Juno Temple
Filmin Konusu
Oh ve Zed, köylerinde sakarlıkları ile ünlü iki arkadaştır. İlk çağlara ait bir köy olan yerleşim yerindeki yasak elmadan yiyen Zed kendisini üstün birisi olarak görmeye başlar. Bir kaza sonucu köylerinde büyük yangına neden olurlar ve oradan kaçarlarken köylülerin dış tüccarlar tarafından esir alındığını görürler. Yaptıkları hatayı telafi etmek ve köylüleri kurtarmak için ellerinden geleni yapacak olan kafadarları binbir türlü ilginç hikaye beklemektedir.

Filmi Sorunsuz izlemek için. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basarak ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır.Sorunsuz Ve Hd Kalitesinde izleyebilirsiniz. 
İyi Seyirler... FullFilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle