Cennetin Öpücüğü izle Full izle Paradise Kiss izle Filmini izle (2011) Türkçe Altyazılı Hd izle

Paradise Kiss izle, Cennetin Öpücüğü Filmini izle, Cennetin Öpücüğü Online izle, Paradise Kiss Full Filmini izle, Paradise Kiss Türkçe Dublaj izle, Cennetin Öpücüğü Filmi Full izle, Paradise Kiss Online izleyin, Cennetin Öpücüğü Online Seyret, Paradise Kiss Filmi, Cennetin Öpücüğü indirmeden izle, Cennetin Öpücüğü Filmi Seyret, Cennetin Öpücüğü Fragman, Paradise Kiss Filmini Bedava izle, Cennetin Öpücüğü Hd izle
Gösterim tarihi: 04 Haziran 2011
IMDB puanı: 6.8/10
Yapım: 2011
Tür: Romantik
Senaryo: Ai Yazawa, Kenji Bando
Yönetmen: Takehiko Shinjo
Alternatif İsim: Paradise Kiss
Oyuncular
Osamu Mukai, Keiko Kitagawa, Kento Kaku, Aya Omasa, Yusuke Yamamoto, Natsuki Kato, Shunji ıgarashi
Filmin Konusu
Yukari Hayasaka (Keiko Kitagawa) sabit okul hayatından yorgun düşmüş bir lise öğrencisidir. Daha sonra “Paradise Kiss” markası altında tasarım yapan bir grup moda tasarım öğrencisi ona bir modele ihtiyaçları olduğunu söylerler. Yukari moda dünyası hakkında hiçbir şey bilmiyordur ve grubun eksantrik tarzından dolayı kendini geri çeker ama kısa süre sonra kendi özgür düşünme tarzlarına ve hayallerini takip etme yetneklerine hayran olur.

Filmi Sorunsuz izlemek için. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basarak ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır.Sorunsuz Ve Hd Kalitesinde izleyebilirsiniz. 
İyi Seyirler... FullFilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle