Otel 2 izle Full izle Hostel 2 izle Filmini izle (2007) Türkçe Dublaj Hd izle

Otel 2 izle, Otel 2 Filmini izle,Hostel 2 Tek Part izle, Hostel 2 Online izle, Hostel 2 Full Filmini izle, Otel 2 Türkçe Dublaj izle, Hostel 2 Filmi Full izle, Hostel 2 Online izleyin, Hostel 2 Online Seyret, Destere Filmi, Hostel 2 indirmeden izle, Otel 2 Filmi Seyret, Hostel 2 Fragman, Otel 2 Filmini Bedava izle, Otel 2 Hd izle
Gösterim tarihi: 24 Agustos 2007
IMDB puanı: 5.4/10
Yapım: 2007
Tür:Gerilim, Gizem, Korku, Psikolojik, Suç
Senaryo: Eli Roth
Yönetmen: Eli Roth
Oyuncular
Jay Hernandez, Lauren German, Stanislav Ianevski, Bijou Phillips
Filmin Konusu
Uyarı olarak öncelikle 1.serisini izlemenizi öneriyoruz. Bir kadın tarafından güzel bir yere davet edilen 3 genç, gittikleri yerde dostluklarını pekiştireceklerine dair 3 genci ikna eder. Genç kızlar aradıkları vahayı orada bulacaklar mı? Yoksa bir açık arttırmanın kurbanları olmaya, dünyanın dört bir yanından iğrenç arzularını doyurmak için gizlice gelen hastalıklı ve ayrıcalıklı kişilerin fantezilerinde birer piyon olmaya mahkumlar mı? Testere serisine benzetilen filmin 3.serisi 2010 Kasım ayınca vizyona gireceği söyleniyor.

Filmi Sorunsuz izlemek için. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basarak ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır.Sorunsuz Ve Hd Kalitesinde izleyebilirsiniz. 
İyi Seyirler... FullFilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle