Tanrılar Çıldırmış Olmalı 1 izle Full izle The Gods Must Be Crazy 1 izle Filmini izle (1981) Türkçe Dublaj Hd izle

The Gods Must Be Crazy 1 izle, The Gods Must Be Crazy 1 Filmini izle, Tanrılar Çıldırmış Olmalı 1 Tek Part izle, The Gods Must Be Crazy 1 Online izle, The Gods Must Be Crazy 1 Full Filmini izle, Tanrılar Çıldırmış Olmalı 1 Türkçe Dublaj izle, The Gods Must Be Crazy 1 Filmi Full izle, Tanrılar Çıldırmış Olmalı 1 Online izleyin, Tanrılar Çıldırmış Olmalı 1 Online Seyret, Tanrılar Çıldırmış Olmalı 1 Filmi, Tanrılar Çıldırmış Olmalı 1 indirmeden izle, The Gods Must Be Crazy 1 Filmi Seyret, The Gods Must Be Crazy 1 Fragman, The Gods Must Be Crazy 1 Filmini Bedava izle, Tanrılar Çıldırmış Olmalı 1 Hd izle
Yapım: 1980 ~ Botsvana , GüneyAfrika
Tür: Aksiyon, Komedi
Yönetmen: Jamie Uys
Senaryo: Jamie Uys
Yapımcı: Jamie Uys
Görüntü Yönetmeni: Robert Lewis , Buster Reynolds
Süre: 1 saat 49 dk
Gösterim Tarihi: 21 Ağustos 1981 (Türkiye)
Oyuncular
Nixau , Jamie Uys , Ken Gampu , Louw Verwey , Marius Weyers
Filmin Konusu
Xi ve kabilesi medeniyetten bihaber, batı kültürüne zıt ütopik yaşamlarını sürdürürler, ta ki bir uçaktan atılan Coca-Cola şişesiyle karşılaşana kadar. Coca-Cola şişesinin Tanrı tarafından gökyüzünden onlara gönderildiğine inanırlar. O ana kadar alet edavat olarak hayvan kemiği ve ağaç dallarını kullanmakta olan kabile üyeleri Coca-Cola şişesini günlük işlerinde kullanmaya başlarlar. Ancak bir süre sonra şişeyi aralarında paylaşamaz raddeye gelirler.
İlk başta Tanrı’nın nimeti olarak gördükleri bu şişe zaman içinde kabile mensupları arasında geçimsizlik, kıskançlık ve nefret gibi daha önce hiç tatmadıkları negatif duygularla karşılaşmalarına neden olur. Tek dişi kalmış canavarı, medeniyeti simgeleyen Coca-Cola şişesi daha önce hiç yüzyüze gelmedikleri bu negatif duyguları tatmalarına neden olur.
Bu durum karşısında Xi dehşete kapılır ve şişeyi kaptığı gibi dünyanın öbür ucuna doğru uzun bir yolculuğa çıkar. Amacı dünyanın kenarına vardığında şişeyi aşağıya atmak ve ondan ilelebet kurtulmaktır. Ancak bu yolculuğu sırasında Xi’yi birçok sürpriz bekler.




LÜTFEN Yorum Bırakınız, Keyifli Seyirler.. Fullfilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle