Testere 7 izle Full izle Saw 7 izle Filmini izle (2010) Türkçe Dublaj Hd izle

Testere 7 izle, Saw 7 Filmini izle, Testere 7 Tek Part izle, Testere 7 Online izle, Testere 7 Full Filmini izle, Testere 7 Türkçe Dublaj izle, Saw 7 Filmi Full izle, Testere 7 Online izleyin, Saw 7 Online Seyret, Saw 7 Filmi, Saw 7 indirmeden izle, Testere 7 Filmi Seyret, Testere 7 Fragman, Testere 7 Filmini Bedava izle, Testere 7 Hd izle
Gösterim tarihi: 12 Kasım 2010
IMDB puanı: 6.0/10
Yapım: 2010
Tür: 3 Boyutlu, Gerilim, Gizem, Korku, Polisiye, Psikolojik
Senaryo: Patrick Melton, Marcus Dunstan
Yönetmen: David Hackl, Kevin Greutert
Oyuncular
Tobin Bell, Chester Bennington, Sean Patrick Flanery, Costas Mandylor, Ken Leung, Betsy Russell, Gina Holden, Cary Elwes, Greg Bryk, Franky G, Shauna Macdonald, Tanedra Howard, Rachel Wilson, Alexandra Bokyun Chun, James Van Patten, Joris Jarsky, Chad Donella, Dean Armstrong, Johnny Yong Bosch, Kevin Rushton, Lindsay Felton, Simon Northwood, Claudia Difolco, Çad Donella, Dru Viergever, Elizabeth Rowin, Ishan Morris, Jon Cor, Kevin Mcgarry, Larissa Gomes, Laurence Anthony, Naomi Snieckus, Natalie Tran, Rebecca Marshall
Filmin Konusu
Testere serileri inanılmaz derecede tuzaklarla geçen ve insanın tüylerini ürperten bir yapıya dönüşmüş korku ve gerilim türündeki bir seridir. Testere 7 ise 2010 yılında gösterime 3D olarak girmiş ve izleyicilerinin beğenisini kazanmıştır. Kısacası 3D olarak sinemada izlediğinizde tek söz olarak sinemada sizi kesiyorlar… Jigsaw’un zulmünden kurtulmuş kurbanlar bir araya gelir ve testere lanetini kaldırmak için bir plan yaparlar.
Jigsaw’un ölümcül yasası devam ederken, Jigsaw’dan kurtulan bir grup insan kendilerine yardımcı olunması için destek ararlar ve bu destekçilerin en başında Bobby Dagen adında Jigsaw’dan kurtulmuş biri vardır. Bobby Dagen’ın gizli sırlarından yeni bir terör dalgası ortaya çıkacaktır.

Filmi Sorunsuz izlemek için. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basarak ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır.Sorunsuz Ve Hd Kalitesinde izleyebilirsiniz. 
İyi Seyirler... FullFilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle