Gora izle Full izle Gora izle Filmini izle (2004) Türkçe Dublaj Hd izle

Gora izle, Gora Filmini izle, Gora Tek Part izle, Gora Online izle, Gora Full Filmini izle, Gora Türkçe Dublaj izle, Sürücü Film indir, Gora Filmi Full izle, Gora Full indir, Gora Online izleyin, Gora Online Seyret, Gora Filmi, Gora indirmeden izle, Gora Filmi Seyret, Gora Fragman, Gora Filmini Bedava izle, Gora Hd izle
Gösterim Tarihi: 12 Kasım 2004
IMDB: 7.4/10   "Bu Filmi Tavsiye Ediyoruz"
Yapım: 2004 - Türkiye
Tür: Macera, Komedi
Yönetmen: Ömer Faruk Sorak
Senaryo: Cem Yılmaz
Görüntü Yönetmeni: Veli Kuzlu
Müzik: Ozan Çolakoğlu
Süre: 127 dk.
Oyuncular
Cem Yılmaz,Engin Günaydın,Şafak Sezer,Özge Özberk,Ozan Güven,Rasim Öztekin,Özkan Uğur, Cezmi Baskın,Naz Elmas,Erdal Tosun,Coşkun Göğen,Ayumi Takano,İdil Fırat,Tuğçe Taşkıran, Dilek Serbest,Muhittin Korkmaz,Cenk Durmazer, Selim Gürata,Tuğçe Güder,Arif özdemir,Erdem Uygan,Halil Akçam,Ömer önder,Seyfi Timur
Filmin Konusu
Cem Yılmaz’ın senaryosunu yazdığı ve 4 rolde birden karşımıza çıktığı G.O.R.A. bir bilim-kurgu komedi.
Anadolu’nun turistik kentlerinden birinde tüccarlık yapan Arif, uzaylılar tarafından kaçırılıp onların dünyasına götürülür. Gönlünü gezegenin prensesi Ceku’ya kaptıran kahramanımız, canını dişine takıp gezegenden kaçmak için uğraşır. Bunun için de uzaylıların komutanı Logar’a karşı mücadele vermesi gerekecektir.
Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın yaptığı ilgi çekici yapım, şimdiden Türk sinemasında İlklerin Filmi olarak tanınıyor. Türk sinemasındaki gelmiş geçmiş en pahalı prodüksiyonlardan olan G.O.R.A. için, Antalya’da yaklaşık 8000 metrekarelik bir arazide 24 ayrı set kuruldu. 3 boyutlu mekanların da yaratıldığı çekimlerden sonra, post prodüksiyonda, yine sinemamızda bir ilk olarak, filme 2 ve 3 boyutlu efektler eklendi.
FullFilminiizle.Blogspot.Com


Filmi Sorunsuz izlemek için. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basarak ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır.Sorunsuz Ve Hd Kalitesinde izleyebilirsiniz. 
İyi Seyirler... FullFilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle