Pek Yakında izle Full izle Coming Soon izle Filmini izle (2008) Türkçe Dublaj Hd izle

Coming Soon izle, Pek Yakında Filmini izle, Pek Yakında Tek Part izle, Coming Soon Online izle, Pek Yakında Full Filmini izle, Pek Yakında Türkçe Dublaj izle, Pek Yakında Filmi Full izle, Coming Soon Online izleyin, Pek Yakında Online Seyret, Coming Soon Filmi, Coming Soon indirmeden izle, Coming Soon Filmi Seyret, Pek Yakında Fragman, Coming Soon Filmini Bedava izle, Pek Yakında Hd izle
IMDB Puanı: 6.1/10
Yapım: 2008 – Tayland
Tür: Gerilim, Korku
Süre: 95 dakika
Yönetmen: Sopon Sukdapisit
Senaryo: Sopon Sukdapisit
Yapımcı: Youngyooth Thongkonthun
Oyuncular
Chantavit Dhanasevi, Chantawit Tanasaewee, Sakulrath Thomas, Worakarn Rojanawatchra
Filmin Konusu
Bir korku filminde sizi en çok korkutan şey nedir ? Bir hayaletin beklenmedik biçimde aniden kaybolması mı ? Ana karakter, hemen arkasındaki hayaleti farketmediğinde mi ? Film boyunca izlediğiniz kişinin aslında hayalet olduğunu öğrenmek mi ? Peki ya bir gün yalnız başınıza evinize döndüğünüzde, izlediğiniz korku filminin sizi kovalamasına ne dersiniz ? Yönetmen Sopon Sukdapisit anlatıyor: “Çocukların hayal gücü geniştir” lafına sonuna kadar inanıyorum. Ben de o gördüğü, duyduğu herşeyi alıp, onlarla ilgili hayal dünyası yaratan çocuklardan biriyim. Özellikle de korku filmleri seyrederken. Yetişkin birisi film izlediğinde, film bittiği anda bir rahatlama gelir. Ama çocuklar için asıl korku dolu anlar o sırada başlar çünkü hayal gücü açığa çıkar. Yetişkinler bunun saçma olduğunu ve görüklerinin “sadecebir film” olduğunu söyleyeceklerdir. Bunlar ya hayal değilse? Ya size de olursa?
FullFilminiizle.Blogspot.Com


FullFilminiizle.Blogspot.Com Part - 1

FullFilminiizle.Blogspot.Com Part - 2

FullFilminiizle.Blogspot.Com Part - 3

FullFilminiizle.Blogspot.Com Part - 4

FullFilminiizle.Blogspot.Com Part - 5
Filmi Sorunsuz izlemek için. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basarak ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır.Sorunsuz Ve Hd Kalitesinde izleyebilirsiniz. 
İyi Seyirler... FullFilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle