Rocknrolla izle Full izle Rocknrolla izle Filmini izle (2008) Türkçe Dublaj Hd izle

Rocknrolla izle, Rocknrolla Filmini izle, Rocknrolla Tek Part izle, Rocknrolla Online izle, Rocknrolla Full Filmini izle, Rocknrolla Türkçe Dublaj izle, Rocknrolla Filmi Full izle, Rocknrolla Online izleyin, Rocknrolla Online Seyret, Rocknrolla Filmi, Rocknrolla indirmeden izle, Rocknrolla Filmi Seyret, Rocknrolla Fragman, Rocknrolla Filmini Bedava izle, Rocknrolla Hd izle
Gösterim Tarihi: 31 Ekim 2008
IMDB Puanı: 7.3/10   "Bu Filmi Tavsiye Ediyoruz"
Yapım Yılı: 2008
Tür: Aksiyon, Macera
Yönetmen: Guy Ritchie
Senaryo: Guy Ritchie
Süre: 114 Dakika
Oyuncular
Gerard Butler, Gemma Arterton, Jamie Campbell Bower, Thandie Newton, Mark Strong
Filmin Konusu
Londra'da emlak pazarı uyuşturucu pazarının yerine geçmiştir. Sektör girişimcileri de bir o kadar büyük oynama peşindedir. Ama bürokrat, simsar ya da gangster; küçük ya da önemli bir konumda olsun hepsinin hesap vereceği bir adam vardır o da eski bir gangster olan Lenny Cole'dür. Aslında Londra'nın tüm yeraltı suç dünyası komplo kurma peşinde ve bir çatışma halindedir, zaman ve kurallar değişmiştir. Bu karmaşanın içinde milyonlarca dolar değeri olan bir anlaşma Lenny'nin öldü sanılan, rock yıldızı oğlu Toby Kebell'in işine yarar.
FullFilminiizle.Blogspot.Com


Filmi Sorunsuz izlemek için. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basarak ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır.Sorunsuz Ve Hd Kalitesinde izleyebilirsiniz. 
İyi Seyirler... FullFilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle