Sarhoş Atlar Zamanı izle Full izle Time for Drunken Horses izle Filmini izle (2000) Türkçe Altyazılı Hd izle

Time for Drunken Horses izle, Sarhoş Atlar Zamanı Filmini izle, Sarhoş Atlar Zamanı Tek Part izle, Sarhoş Atlar Zamanı Online izle, Time for Drunken Horses Full Filmini izle, Sarhoş Atlar Zamanı Türkçe Dublaj izle, Sarhoş Atlar Zamanı Filmi Full izle, Time for Drunken Horses Online izleyin, Sarhoş Atlar Zamanı Online Seyret, Time for Drunken Horses Filmi, Sarhoş Atlar Zamanı indirmeden izle, Sarhoş Atlar Zamanı Filmi Seyret, Time for Drunken Horses Fragman, Sarhoş Atlar Zamanı Filmini Bedava izle, Time for Drunken Horses Hd izle
Yapım:2000 – İran
Tür:Dram, Savaş
Süre:80 dakika
Yönetmen:Bahman Ghobadi
Oyuncular
Ayoub Ahmadi, Osman Karimi, Rahman Salehi, Amaneh Ekhtiar-dini, Madi Ekhtiar-dini
Filmin Konusu
Hayatları zor bir şekilde giden bir Kürt ailesi babayı kaybettikten daha sonra içinden çıkamayakları bir gidişat içerisine girerler. Kardeşlerden birisinin geçirmiş olduğu hastalıktan sonra acilen ameliyata girmesi gerekir. Fakat 12 yaşında ailenin yeni lideri Eyüp ise ne yapacağını şaşırmış durumdadır.

Filmi Sorunsuz izlemek için. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basarak ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır.Sorunsuz Ve Hd Kalitesinde izleyebilirsiniz. 
İyi Seyirler... FullFilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle