Şeytanla El Sıkışmak izle Full izle Shake Hands With The Devil izle Filmini izle (2007) Türkçe Dublaj Hd izle

Shake Hands With The Devil izle, Şeytanla El Sıkışmak Filmini izle, Shake Hands With The Devil Tek Part izle, Şeytanla El Sıkışmak Online izle, Shake Hands With The Devil Full Filmini izle, Şeytanla El Sıkışmak Türkçe Dublaj izle, Şeytanla El Sıkışmak Filmi Full izle, Shake Hands With The Devil Online izleyin, Shake Hands With The Devil Online Seyret, Şeytanla El Sıkışmak Filmi, Şeytanla El Sıkışmak indirmeden izle, Shake Hands With The Devil Filmi Seyret, Şeytanla El Sıkışmak Fragman, Shake Hands With The Devil Filmini Bedava izle, Şeytanla El Sıkışmak Hd izle
IMDB Puanı: 7.6/10   "Bu Filmi Tavsiye Ediyoruz"
Yapım: 2007 – Kanada
Tür: Dram, Savaş, Tarih
Süre: 112 dakika
Yönetmen: Roger Spottiswoode
Oyuncular
Deborah Kara Unger, Roy Dupuis, Katesi Gakire, Michel Mongeau
Filmin Konusu
Şeytanla El Sıkışmak, soykırıma tanıklık eden Kanadalı bir komutanın görevi ve vicdanı arasında gidip gelmesinin hikayesi. 1993 yılında, Birleşmiş Milletler korgeneral Roméo Dallaire’i Ruanda’ya gidip hassas ateşkeşi denetelemek için görevlendirir. Dallaire, bu küçük Afrika ülkesine ulaştığında, azınlık olan Tutsi’lerin başını çektiği isyancılar ile hükümeti kontrol eden Hutu’lar arasındaki barışın pek sağlam temelleri olmadığını anlar.
Birleşmiş Milletler bayrağını çektikten sadece aylar sonra, kimliği belirsiz bir grup başkanın uçağını düşürür ve bu olay Tutsiler ve ılımlı Hutulara karşı uzun süredir planlanan soykırımı başlatır. Kigali’de korkunç ve uzun bir geceyi de.


LÜTFEN Yorum Bırakınız, Keyifli Seyirler.. Fullfilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle