Zor Karar izle Full izle Bangkok Dangerous izle Filmini izle (2008) Türkçe Dublaj Hd izle

Bangkok Dangerous izle, Zor Karar Filmini izle, Zor Karar Tek Part izle, Bangkok Dangerous Online izle, Zor Karar Full Filmini izle, Bangkok Dangerous Türkçe Dublaj izle, Bangkok Dangerous Filmi Full izle, Zor Karar Online izleyin, Bangkok Dangerous Online Seyret, Zor Karar Filmi, Zor Karar indirmeden izle, Zor Karar Filmi Seyret, Bangkok Dangerous Fragman, Zor Karar Filmini Bedava izle, Bangkok Dangerous Hd izle
IMDB Puanı: 5.4/10
Yapım: 2008 – ABD
Tür: Aksiyon, Gerilim, Macera
Süre: 115 dakika
Yönetmen: Danny Pang, Oxide Pang Chun
Oyuncular
Nicolas Cage, Panward Hemmanee, Charlie Yeung
Filmin Konusu
Joe, Surat adlı acımasız suç patronunun dört düşmanını öldürmek üzere Tayland’ın başkenti Bangkok’a iner. Bu ülkeyi hiç tanımadığı için kendisine yardım etmesi ve yol göstermesi için Kong adlı bir dolandırıcıyla anlaşma yapar. İşini tamamladıktan sonra onu da öldürüp bütün izleri yok etmeyi planlamaktadır. İşin tuhafı, tam bir yalnız kurt olan Joe kendisini bu genç adama akıl hocalığı yaparken bulacak, bu arada yerel bir dükkanda çalışan sağır ve dilsiz bir kıza adım adım aşık olacaktır.
Bangkok kentinin sarhoş edici güzelliklerinde ilerlemeye çalışan Joe kendi varoluşunu sorgulamaya başlar. Surat’ın katliam zamanının geldiğini düşündüğü sırada Joe artık değişmiş, bambaşka birisi olmuştur.


LÜTFEN Yorum Bırakınız, Keyifli Seyirler.. Fullfilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle