Asterix Vikinglere Karşı izle Full izle Astérix et les Vikings izle Filmini izle (2006) Türkçe Dublaj Hd izle

Astérix et les Vikings izle, Asterix Vikinglere Karşı Filmini izle, Asterix Vikinglere Karşı Tek Part izle, Asterix Vikinglere Karşı Online izle, Asterix Vikinglere Karşı Full Filmini izle, Asterix Vikinglere Karşı Türkçe Dublaj izle, Astérix et les Vikings Film indir, Asterix Vikinglere Karşı Filmi Full izle, Asterix Vikinglere Karşı Full indir, Astérix et les Vikings Online izleyin, Asterix Vikinglere Karşı Online Seyret, Asterix Vikinglere Karşı Filmi, Astérix et les Vikings indirmeden izle, Asterix Vikinglere Karşı Filmi Seyret, Asterix Vikinglere Karşı Fragman, Astérix et les Vikings Filmini Bedava izle, Asterix Vikinglere Karşı Hd izle
Gösterim Tarihi : 20 Nisan 2007
IMDB Puanı: 5.9/10
Yapım : 2006
Tür: Aile, Fantastik, Komedi
Yönetmen : Stefan Fjeldmark Jesper Møller
Senaryo : Jean-Luc Goossens , Stefan Fjeldmark , Philip LaZebnik , René Goscinny , Albert Uderzo
Müzik : Replicant
Süre: 78 dk.
Oyuncular
Roger Carel (Astérix/Idéfix) , Lorànt Deutsch (Goudurix) , Sara Forestier (Abba) , Jacques Frantz (Obélix) , Pierre Palmade (Cryptograf) , Fullfilminiizle.blogspot.com, Bernard Alane (Assuracetourix) , Marc Alfos (Grossebaf) , Patrick Borg (Caraf)
Filmin Konusu
Galya’nın bu en sevdiğimiz köyünde maceralar tüm hızı ile devam ediyor. Köyün şefinin ağabeyi, oğlu Kuduriks’i cesur bir savaşçı yapması için köye bırakınca Şef’in aklına, bu gölgesinden bile korkan çocuğu yetiştirmek için tek bir fikir gelir. Kuduriks’i, en cesur savaşçıları Asteriks ve Hopdediks’e teslim edecektir.
Gel gelelim, diğer yandan, kendilerini çok cesur olarak gören Vikingler de, korkma duygusunun nasıl bir şey olduğunu öğrenebilmek için denize açılırlar. Bir gün yolları Asteriks’in köyüne düştüğünde, kendilerine korkmayı öğretecek kişiyi bulmuşlardır: Kuduriks! Gölgesinden bile korkan bu genci kaçırmaları ile Asteriks ve Hopdediks’e büyük bir iş düşecektir.
FullFilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle