Çılgın İkili 2 izle Full izle Bad Boys 2 izle Filmini izle (2003) Türkçe Dublaj Hd izle

Bad Boys 2 izle, Çılgın İkili 2 Filmini izle, Bad Boys 2 Tek Part izle, Çılgın İkili 2 Online izle, Çılgın İkili 2 Full Filmini izle, Bad Boys 2 Türkçe Dublaj izle, Bad Boys 2 Filmi Full izle, Çılgın İkili 2 Online izleyin, Çılgın İkili 2 Online Seyret, Çılgın İkili 2 Filmi, Bad Boys 2 indirmeden izle, Çılgın İkili 2 Filmi Seyret, Çılgın İkili 2 Fragman, Bad Boys 2 Filmini Bedava izle, Çılgın İkili 2 Hd izle
IMDB Puanı: 7.4/10   "Bu Filmi Tavsiye Ediyoruz"
Yapım yılı: 2003
Tür: Gerilim, Polisiye
Yönetmen: Michael Bay
Senaryo: Ron Shelton, Cormac Wibberley, Marianne Wibberley, George Gallo, Jerry Stahl
Senaryo (Kitap): Ron Shelton, Cormac Wibberley, Marianne Wibberley
Yapımcı: Jerry Bruckheimer, Barry H. Waldman, Chad Oman, Mike Stenson
Süre: 150 dk 
Oyuncular
Will Smith, Martin Lawrence, Peter Stormare, Joe Pantoliano, Gabrielle Union, Michael Shannon, Henry Rollins, Jordi Molla, Theresa Randle, Oleg Taktarov, Yul Vazquez, Jon Seda, Otto Sanchez, Antoni Corone, Gary Nickens, Jason Manuel Olazabal
Filmin Konusu
 Miami’li narkotik polisleri geri döndü! Mike Lowrey ve Marcus Bennett, kokusunu aldıkları bir uyuşturucu trafiğini araştırmaya başlıyorlar ve son derece tehlikeli bir uyuşturucu patronu ve uyuşturucu savaşlarının kapısını aralıyorlar.
İkili zorlu görevde birbirlerine destek olurlar. Fakat Mike’ın Marcus’ın kız kardeşi ile gönül ilişkisine girmesi, savaşın ortasında bir gerilim yaşamalarına neden olacaktır.
95 tarihli yapımın devam filmiyle karşı karşıyayız. İlk yapım, o zamanlar fazla tanınmayan oyuncuları ve bilinmeyen yönetmeni ile riskli bir proje olmasına rağmen, komedi ile aksiyonu dengeleyen formülüyle oldukça iyi iş yapmıştı. Komedi ve aksiyon aynı hızda devam ediyor..!
FullFilminiizle.Blogspot.Com

Filmi Sorunsuz izlemek için. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basarak ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır.Sorunsuz Ve Hd Kalitesinde izleyebilirsiniz. 
İyi Seyirler... FullFilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle