Futbolcu Kız izle Full izle Gracie izle Filmini izle (2007) Türkçe Dublaj Hd izle

Gracie izle, Gracie Filmini izle, Gracie Tek Part izle, Gracie Online izle, Futbolcu Kız Full Filmini izle, Futbolcu Kız Türkçe Dublaj izle, Gracie Filmi Full izle, Futbolcu Kız Online izleyin, Futbolcu Kız Online Seyret, Gracie Filmi, Gracie indirmeden izle, Futbolcu Kız Filmi Seyret, Gracie Fragman, Gracie Filmini Bedava izle, Futbolcu Kız Hd izle
IMDB Puanı: 6.2/10
Yapım Yılı: 2007
Yapıldıgı Ülke: Amerika
Tür: Dram, Spor
Yönetmen: Davis Guggenheim
Senaryo: Lisa Marie Petersen, Davis Guggenheim, Karen Janszen, Ken Himmelman, Andrew Shue
Yapımcı: Elisabeth Shue, Davis Guggenheim, Lemore Syvan, Andrew Shue
Görüntü Yönetmeni: Chris Manley
Müzik: Mark Isham
Süre: 95 dakika
Oyuncular
Dermot Mulroney, Elisabeth Shue, Carly Schroeder, Emma Bell, Christopher Shand, Karl Girolamo, Andrew Shue, Fullfilminiizle.blogspot.com, Donny Gray, Hunter Schroeder, Jesse Lee Soffer, John Doman, Josh Caras, Madison Arnold, Trevor Heins, Vasilios Mantagas
Filmin Konusu
15 yaşındaki Gracie, New Jersey’de üç erkek kardeşin içinde tek kız olarak ailesi ile birlikte mütevazi bir hayat sürmektedir. Ailenin en büyük takıntısı spordur; arka bahçede yapılan futbol maçlarının yanı sıra sabahtan akşama yapılan tek sohbette spordur. Büyük kardeşi Johnny okulun gözde futbolcularından biridir, ancak bir araba çarpması sonucu hayata veda eder.
Gracie hem kardeşinin anısını taze tutabilmek, hem de spor tutkusunu yerine getirebilmek için futbol takımına girmeye karar verir. Oysa 1978′te kadın futbolcu yoktur ve Gracie öncelikle bir kadının da futbol oynayabileceğini kanıtlamak zorundadır.
FullFilminiizle.Blogspot.Com

Filmi Sorunsuz izlemek için. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basarak ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır.Sorunsuz Ve Hd Kalitesinde izleyebilirsiniz. 
İyi Seyirler... FullFilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle