Gri izle Full izle The Grey izle Filmini izle (2012) Türkçe Altyazılı Hd izle

Gri izle, The Grey Filmini izle, The Grey Tek Part izle, Gri Online izle, The Grey Full Filmini izle, The Grey Türkçe Dublaj izle, The Grey Film indir, Gri Filmi Full izle, The Grey Full indir, Gri Online izleyin, Gri Online Seyret, The Grey Filmi, The Grey indirmeden izle, Gri Filmi Seyret, The Grey Fragman, The Grey Filmini Bedava izle, The Grey Hd izle
Vizyon tarihi: 23 Mart 2012
Yapım Yılı: 2012
Tür: Aksiyon, Macera
Yönetmen: Joe Carnahan
Süre: 117 Dk 
Oyuncular
Liam Neeson, Dallas Roberts, Frank Grillo
Filmin Konusu
Alaska'da petrol sondajında çalışmak için görevlendirilen bir ekip, uçaklarının düşmesi sonucu bölgenin vahşi ve ıssız bir alanında mahsur kalırlar. Grubun başı olan Ottway (Liam Neeson), ekibin vahşi doğada aç kurtlara karşı hayatta kalabilmesi için elinden geleni yapmak zorundadır. Hem kaza sonrası aldıkları ölümcül yaralar, hem de insanı donduran hava koşulları karşısında kurtlara yem olmadan buradan kurtulabilecekler midir? 
Yapımcı, senarist ve yönetmen Joe Carnahan'ın son filmi olan yapımın baş rolünde en son Kimliksiz filminde Dr. Martin Harris rolüyle seyrettiğimiz karizmatik aktör Liam Neeson var. Amerika'da 2012 Ocak'ın da gösterime girmesi planlanan filmin senaryosunu ise Joe Carnahan, Ian Mackenzie Jeffers ile beraber kaleme almış.
FullFilminiizle.Blogspot.Com


Filmi Sorunsuz izlemek için. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basarak ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır.Sorunsuz Ve Hd Kalitesinde izleyebilirsiniz. 
İyi Seyirler... FullFilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle