Kır Zincirlerini izle Full izle Danny the Dog izle Filmini izle (2005) Türkçe Dublaj Hd izle

Danny the Dog izle, Kır Zincirlerini Filmini izle, Kır Zincirlerini Tek Part izle, Kır Zincirlerini Online izle, Kır Zincirlerini Full Filmini izle, Kır Zincirlerini Türkçe Dublaj izle, Danny the Dog Film indir, Danny the Dog Filmi Full izle, Kır Zincirlerini Full indir, Danny the Dog Online izleyin, Kır Zincirlerini Online Seyret, Kır Zincirlerini Filmi, Danny the Dog indirmeden izle, Kır Zincirlerini Filmi Seyret, Kır Zincirlerini Fragman, Danny the Dog Filmini Bedava izle, Kır Zincirlerini Hd izle
IMDB Puanı: 7.1/10   "Bu Filmi Tavsiye Ediyoruz"
Yapım yılı: 2005
Tür: Gerilim, Dram, Aksiyon
Süre: 103 dk
Yönetmen: Louis Leterrier
Oyuncular
Jet Li, Bob Hoskins, Morgan Freeman
Filmin Konusu
Tüm hayatı boyunca normal bir insan yerine konmamış ve hiçbir eğitim almamış olan Danny (Li) bir çeşit köledir. Patronu ve aynı zamanda sahibi Bart (Hoskins) tarafından bir köpek gibi eğitilmiş ve kendisine sadece tek bir şey öğretilmiştir, dövüşmek ve öldürmek. Yasadışı yapılan dövüşlerde Bart tarafından dövüştürülen Danny’nin hayatı algılaması, eğitimsizliği yüzünden on yaşındaki bir çocuğunki gibidir.
Bir gün Bart’la beraber geçirdiği trafik kazasından sonra Bart komaya girince Danny sahipsiz bir hayvan gibi sokak ortasında kalır. Dünyaya dair hiçbir bilgisi olmayan genç adama kör bir piano akortçusu (Freeman) yardım eder. Adamdaki anormallikleri fark eden müzisyen, Danny’ye hayatı yeniden öğretmeye başlar; tabii ki müziği kullanarak. Ve Danny hayatında hiç bilmediği sevgi, aşk, intikam ve bağışlama gibi duyguları öğrenmeye başlar.
Unleashed, her ne kadar yönetmen koltuğunda oturmuyor olsa da, Luc Besson’ın hem yapımcılığını hem de senaristliğini yaptığı bir film.
FullFilminiizle.Blogspot.Com

 

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle