Kuzey Yamacı izle Full izle Nordwand izle Filmini izle (2008) Türkçe Dublaj Hd izle

Nordwand izle, Kuzey Yamacı Filmini izle, Kuzey Yamacı Tek Part izle, Nordwand Online izle, Nordwand Full Filmini izle, Nordwand Türkçe Dublaj izle, Kuzey Yamacı Filmi Full izle, Yabancı Online izleyin, Nordwand Online Seyret, Kuzey Yamacı Filmi, Nordwand indirmeden izle, Nordwand Filmi Seyret, Nordwand Fragman, Kuzey Yamacı Filmini Bedava izle, Kuzey Yamacı Hd izle
IMDB Puanı: 7.2/10   "Bu Filmi Tavsiye Ediyoruz"
Yapım Yılı: 2008
Tür: Aile, Dram
Yönetmen: Philipp Stölzl
Müzik: Christian Kolonovits
Süre: 2 saat 1 dk
Oyuncular
Benno Fürmann ,Ulrich Tukur, Johanna Wokalek, Martin Brambach
Filmin Konusu
1932 yıllarında, Nazi Almanyası için sadece askeri güç değil; prestij de çok büyük önem taşımaktadır. Her alanda 1 numara olmaya çalışan Almanlar, dağcılık konusunda da başarılamamış olanı yapmaya karar verir. Bu amaçla, meşhur Eigar Dağı’na tırmanacaklarına inanan iki arkadaş, arkalarına aldıkları devlet ve toplum desteği ile bu işe koyulurlar. Dağın eteklerinde bu başarılarını izlemek için bekleyen kalabalık ve diğer yanda haşmetiyle göz kamaştıran Eigar Dağı.. Doğa mı kazanacaktır yoksa insan azmimi?
Tarihi dokuya sahip, gerçek hayattan alınmış bir eser olan Northwand, O dönemlerin dünyasında yaşanan dramatik anların çok iyi tasvir edildiği ve dağcılık sporu için şimdiye kadar ne fedakarlıklar yapıldığını anlatan bir film.
FullFilminiizle.Blogspot.Com

Filmi Sorunsuz izlemek için. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basarak ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır.Sorunsuz Ve Hd Kalitesinde izleyebilirsiniz. 
İyi Seyirler... FullFilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle