Oyunun Sonu izle Full izle Margin Call izle Filmini izle (2011) Türkçe Dublaj Hd izle

Margin Call izle, Margin Call Filmini izle, Oyunun Sonu Tek Part izle, Margin Call Online izle, Margin Call Full Filmini izle, Margin Call Türkçe Dublaj izle, Oyunun Sonu Filmi Full izle, Margin Call Online izleyin, Margin Call Online Seyret, Oyunun Sonu Filmi, Margin Call indirmeden izle, Oyunun Sonu Filmi Seyret, Margin Call Fragman, Margin Call Filmini Bedava izle, Oyunun Sonu Hd izle
IMDB Puanı: 7.0/10   "Bu Filmi Tavsiye Ediyoruz"
Yapım Yılı: 2011
Tür: Dram, Gerilim
Yönetmen: J.C. Chandor
Senaryo: J.C. Chandor
Süre: 1 saat 47dk
Oyuncular
Zachary Quinto, Kevin Spacey, Demi Moore, Stanley Tucci, Jeremy Irons, Paul Bettany
Filmin Konusu
107 yıllık bir banka, müşterilerine yüksek karlar sağlayan tahviller satmaktadır. Ancak bu kağıtlar oldukça riskli olmasına rağmen müşteriler bu konuda bilgilendirilmez. 2 broker, bu riskleri tesadüf eseri gözler önüne serer ve bankanın üst yönetimi anında toplanır. 24 saat içinde yapacakları 2 seçenek vardır; ya müşterilerini kazıklamaya devam edip bütün paralarını ipotekleyecek; ya da Wall Street içinde yok olup gideceklerdir.
Ünlü oyuncuların bir araya geldiği ve gerçek bir öyküden alınarak beyazperdeye aktarılan film, kapitalist düzendeki kırılganlıkları ve her an suistimale açık bir sistem olduğunu gözler önüne seriyor.
FullFilminiizle.Blogspot.Com

Filmi Sorunsuz izlemek için. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basarak ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır.Sorunsuz Ve Hd Kalitesinde izleyebilirsiniz. 
İyi Seyirler... FullFilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle