Patronun Kızı izle Full izle My Boss’s Daughter izle Filmini izle (2003) Türkçe Dublaj Hd izle

My Boss’s Daughter izle, Patronun Kızı Filmini izle, My Boss’s Daughter Tek Part izle, Patronun Kızı Online izle, My Boss’s Daughter Full Filmini izle, Patronun Kızı Türkçe Dublaj izle, Patronun Kızı Filmi Full izle, My Boss’s Daughter Online izleyin, Patronun Kızı Online Seyret, Patronun Kızı Filmi, My Boss’s Daughter indirmeden izle, Patronun Kızı Filmi Seyret, Patronun Kızı Fragman, My Boss’s Daughter Filmini Bedava izle, Patronun Kızı Hd izle
IMDB Puanı: 4.3/10
Yapım yılı: 2003
Tür: Komedi
Yönetmen: David Zucker
Süre: 86 dk
Oyuncular
Ashton Kutcher, Carmen Electra, Tara Reid, Michael Madsen, Terence Stamp, Jon Abrahams, David Koechner, Fullfilminiizle.blogspot.com, Andy Richter, Molly Shannon, Tyler Labine, Ron Selmour, Kenan Thompson, Jim Byrnes, Jeffrey Tambor, Angela Little, Charlette Zucker, Ryan Zwick
Filmin Konusu
Hırslı genç yönetici Tom Sansfield, dırdırcı patronunun evine davet edilince heyecanlanır. Genç adam, patronunun seksi kızı Lisa ile tanıştırılmak için çağırıldığını sanmaktadır. Ancak eve gittiğinde hayalleri yıkılır, Tom’dan aile yokken eve göz kulak olması beklenmektedir.
Tom’un kolay ve sıkıcı görünen bu görevi, iş arkadaşlarının parti beklentisiyle eve doluşmasıyla çığrından çıkar. Genç adam kariyerini koruyabilmek için evi korumak zorundadır.
Çıplak Silah ve Korkunç Bir Film 3’ün yönetmeni David Zucker’dan yine kahkalarla dolu bir yapım. Başrollerinde MTV’deki Punk’d şovuyla ve Yeni Evli’deki rolüyle tanıdığımız Ashton Kutcher ve Amerikan Pastası’nın seksi güzeli Tara Reid dikkat çekiyor.
FullFilminiizle.Blogspot.Com

Filmi Sorunsuz izlemek için. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basarak ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır.Sorunsuz Ve Hd Kalitesinde izleyebilirsiniz. 
İyi Seyirler... FullFilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle