Yerdeki Yıldızlar izle Full izle Taare Zameen Par izle Filmini izle (2007) Türkçe Altyazılı Hd izle

Taare Zameen Par izle, Yerdeki Yıldızlar Filmini izle, Yerdeki Yıldızlar Tek Part izle, Taare Zameen Par Online izle, Yerdeki Yıldızlar Full Filmini izle, Yerdeki Yıldızlar Türkçe Dublaj izle, Taare Zameen Par Filmi Full izle, Yerdeki Yıldızlar Online izleyin, Yerdeki Yıldızlar Online Seyret, Yerdeki Yıldızlar Filmi, Taare Zameen Par indirmeden izle, Taare Zameen Par Filmi Seyret, Yerdeki Yıldızlar Fragman, Taare Zameen Par Filmini Bedava izle, Yerdeki Yıldızlar Hd izle
IMDB Puanı: 8.3/10   "Bu Filmi Tavsiye Ediyoruz"
Yapım Yılı: 2007
Tür: Aile, Dram
Yönetmen: Aamir Khan, Amole Gupte
Müzik: Raman Mahadevan, Shaan, Vishal Dadlani, Adnan Sami
Süre: 2 saat 45 dk
Oyuncular
Vishal Dadlani, Adnan Sami, Aamir Khan, Darsheel Safary,Tisca Chopra, Alorika Chatterjee
Filmin Konusu
Henüz 8 yaşında olan küçük bir çocuk hem ailesi hem de okul çevresinde farklı bir biçimde tanınmaktadır. Kelimeleri söylerken zorlanan ve öğrenme güçlüğü çeken çocuk, Disleksi denilen genetik bir bozukluk yaşamaktadır. Ancak bunun derinliklerine şimdiye kadar kimse inmemiş ve küçük çocuğu problemli gözlerle izleyenlere karşı, onun resim öğretmeni olan Ram (Aamir Khan) farklı şekilde yaklaşır. İç dünyasına kadar inecek ve kimsenin anlayamadığı gerçeklere ulaşacaktır.
IMDB’den 8.3 gibi muazzam bir oylama alan ve kendi türü içinde de bu sıfatı hak eden bir yapım Yerdeki Yıldızlar filmi.. Aamir Khan bu filmde hem oyunculuk hem de yönetmenlik yapıyor ve müziklerine de bizzat katkıda bulunuyor.
FullFilminiizle.Blogspot.Com

FullFilminiizle.Blogspot.Com Part - 1

FullFilminiizle.Blogspot.Com Part - 2
Filmi Sorunsuz izlemek için. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basarak ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır.Sorunsuz Ve Hd Kalitesinde izleyebilirsiniz. 
İyi Seyirler... FullFilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle