Terabithia Köprüsü izle Full izle Bridge to Terabithia izle Filmini izle (2006) Türkçe Dublaj Hd izle

Bridge to Terabithia izle, Terabithia Köprüsü Filmini izle, Terabithia Köprüsü Tek Part izle, Bridge to Terabithia Online izle, Terabithia Köprüsü Full Filmini izle, Terabithia Köprüsü Türkçe Dublaj izle, Terabithia Köprüsü Filmi Full izle, Bridge to Terabithia Online izleyin, Terabithia Köprüsü Online Seyret, Bridge to Terabithia Filmi, Terabithia Köprüsü indirmeden izle, Terabithia Köprüsü Filmi Seyret, Terabithia Köprüsü Fragman, Bridge to Terabithia Filmini Bedava izle, Terabithia Köprüsü Hd izle
IMDB Puanı: 7.2/10   "Bu Filmi Tavsiye Ediyoruz"
Yapım: 2006
Tür: Macera, Dram
Yönetmen: Gabor Csupo
Senaryo: Jeff Stockwell, David Pater
Müzik: Matthew Gerrard, Jon McLaughlin, Zooey Deschanel
Süre: 1 saat 36dakika
Oyuncular
Zooey Deschanel, Josh Hutcherson, Annasophia Robb, Robert Patrick, Bailee Madison, Lauren Clinton, Dwight Wilson ıı, Tyler Atfield, Brandon Cook, Hudson Mills, ıan Harcourt, Carly Owen, Elliot Lawless, Philip Grieve, Matt Gibbons, Jen Wolfe, Maisy Mcleod-riera, Latham Gaines, Kate Butler, Isabelle Rose Kircher, Cameron Wakefield, Patricia Aldersley, Judy McIntosh, Devon Wood, Emma Fenton, Grace Brannigan, James Gaylyn
Filmin Konusu
Leslie okula gelene kadar Jess tüm koşu yarışmalarının birincisidir. Leslie’nin gelmesiyle yaşamında yeni bir dönem açılan Jess kısa sürede Leslie ile arkadaş olmayı başarır. İki çocuk, evlerinin arkasında bulunan ormanlıkta Terabithia adında devlerden, cücelerden ve sayısız efsanaevi yaratıklardan oluşan hayali bir krallık yaratırlar. Bu hayali krallık onlara gerçek dünyada zorluklarla nasıl savaşmaları gerektiğini öğretecektir.
İki çocuğun tanışarak fantastik bir dünya kurmaları ve bunun üzerine yaşamlarını inşa etmelerini anlatan film, aile ile izlenebilecek bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.
FullFilminiizle.Blogspot.Com

Filmi Sorunsuz izlemek için. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basarak ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır.Sorunsuz Ve Hd Kalitesinde izleyebilirsiniz. 
İyi Seyirler... FullFilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle