Hepsini Vur izle Full izle Shoot'em Up izle Filmini izle (2007) Türkçe Dublaj Hd izle

Shoot'em Up izle, Hepsini Vur Filmini izle, Shoot'em Up Online izle, Shoot'em Up Full Filmini izle, Hepsini Vur Türkçe Dublaj izle, Shoot'em Up Filmi Full izle, Shoot'em Up Online izleyin, Hepsini Vur Online Seyret, Hepsini Vur Filmi, Shoot'em Up indirmeden izle, Hepsini Vur Filmi Seyret, Hepsini Vur Fragman, Shoot'em Up Filmini Bedava izle, Hepsini Vur Hd izle
IMDB Puanı: 7.5   "Bu Filmleri Tavsiye Ediyoruz"
Yapım:2007 – ABD
Tür:Aksiyon, Komedi, Macera
Süre:93 dakika
Yönetmen:Michael Davis
Oyuncular
Clive Owen, Monica Bellucci, Paul Giamatti, Greg Bryk, Stephen McHattie, Julian Richings
Filmin Konusu
Bay Smith’i canlandıran Clive Owen dünyadaki en sinirli adamken bir anda kendisini bir çocuğu korumaya soyunmuş olarak bulacaktır. Smith ateşli bir çatışma sırasında bir bebeğin doğmasını sağlar. Oradan çıktıktan sonra sadece bir bebek ile başbaşa kalmıştır kısa bir süre sonra kimliği bilinmeyen bir güç bebeği ortadan kaldırmaya and içmiştir.Hertz denen birinin (Paul Giamatti) liderliğindeki tetikçiler grubu sürekli onu taciz etmekte ve bebeği aramaktadır. Smith, DQ ismindeki bir hayat kadını ile birlikte bebeği koruyacak ve sonsuz silah ve adamla üstüne gelen bu tehlikeyi savmaya çalışacaktır. Asıl soru da herkesin neden bu bebeğin peşinde olduğudur?
Bir solukta izlenecek kadar aksiyon taşıyan film tekrar tekrar izlenecek kadar iyi bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Komedi filmlerini sevmeyen ve abartılı aksiyon sahnelerindende hoşlanmayan biri olarak bu filmi sizlere yinede tavsiye etmekteyim.



LÜTFEN Yorum Bırakınız, Keyifli Seyirler.. Fullfilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle