Kaledeki Yalnızlık izle Full izle Kaledeki Yalnızlık izle Filmini izle (2011) Türkçe Dublaj Hd izle

Kaledeki Yalnızlık izle, Kaledeki Yalnızlık Filmini izle, Kaledeki Yalnızlık Tek Part izle, Kaledeki Yalnızlık Online izle, Kaledeki Yalnızlık Full Filmini izle, Kaledeki Yalnızlık Türkçe Dublaj izle, Kaledeki Yalnızlık Filmi Full izle, Kaledeki Yalnızlık Online izleyin, Kaledeki Yalnızlık Online Seyret, Kaledeki Yalnızlık Filmi, Kaledeki Yalnızlık indirmeden izle, Kaledeki Yalnızlık Filmi Seyret, Kaledeki Yalnızlık Fragman, Kaledeki Yalnızlık Filmini Bedava izle, Kaledeki Yalnızlık Hd izle
Yapım:- Türkiye
Tür:Dram, Komedi, Romantik
Süre:90 dakika
Yönetmen:Volga Sorgu
Oyuncular
Bora Akkaş, Erkan Can, Özlem Tekin, Elit İşcan, Ali Erkazan, Menderes Samancılar, Nur Sürer, Ümit Karan, Tolga Sarıtaş, Yıldırım Bayazıt, Numan Çakır
Filmin Konusu
Futbol üstüne kurgulanan bir film gibi gözüksede içerisinde çeşitli aile ilişkileri yoksulluk ve çaresizliğe dair şeyler de bulunmaktadır. Geçmişle hesaplaşması nedeni ile naif bir ‘kaybetmiş adam’ ın hikayesinide bizlere yansıtmaya çalışmış olan film kadrosu ilede izleyicisine adeta bir seyir ziyafeti çekmiş.
Eşini kendisinin kullanmış olduğu arabada yaptığı kazadan ötürü kaybeden ddram yüklü bir babanın hikayesini anlatan yapımda maddi sıkıntılardan kurtulmak adına başvurmuş olduğu ihanet ve gurur öğrelerinin yumuşsak örgüsünde sunuluyor.
Aynı zamanda varoş kültürünü mümkün olan dilde yansıtmaya çalışılmış.Nurettin (Numan Çakır), futbolda parlak zamanlar yaşarken geçirmiş olduğu trafik kazasından ötürü eşini ve geleceğini kaybetmiştir. Onu hayata bağlayan tek bir şey kalmıştır oda oğlu Feyyaz’dır (Tolga Sarıtaş).



LÜTFEN Yorum Bırakınız, Keyifli Seyirler.. Fullfilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle