On Emir izle Full izle The Ten Commandments izle Filmini izle (1956) Türkçe Dublaj Hd izle

The Ten Commandments izle, On Emir Filmini izle, Dev Piranha Online izle, On Emir Full Filmini izle, On Emir Türkçe Dublaj izle, On Emir Filmi Full izle, On Emir Online izleyin, The Ten Commandments Online Seyret, On Emir Filmi, On Emir indirmeden izle, The Ten Commandments Filmi Seyret, The Ten Commandments Fragman, On Emir Filmini Bedava izle, On Emir Hd izle
IMDB Puanı: 7.8   "Bu Filmi Tavsiye Ediyoruz"
Yapım: 1956 – ABD
Tür: Biyografi, Dram, Macera, Tarih
Süre: 220 dakika
Yönetmen: Cecil B. Demille
Senaryo: Jesse Lasky Jr., Dorothy Clarke WilsonIngraham, Æneas Mackenzie
Yapımcı: Cecil B. Demille
Oyuncular
Yul Brynner, Charlton Heston, Anne Baxter, Nina Foch, John Carradine, Edward G. Robinson, John Derek, Judith Anderson
Filmin Konusu
Hz. Musa henüz bir bebekken terkedilmiştir. Onu paçavralar içinde bulup Mısır sarayına getiren kişi Firavun’un kızkardeşinden başkası değildir. Sarayda bir prens olarak yetişen Hz. Musa, iyi yürekliliği ve adaleti ile kısa zamanda çok sevilir ve tahtın mirasçısı olarak görülmeye başlanır.
Erkek kardeşi Ramses’e gelince, o hem gelecekteki hükümranlık payesini hem de aralarındaki bir başka çekişme konusu olan Prenses Nefertiti’nin kalbini Hz. Musa’ya bırakmaya niyetli değildir. Hz. Musa gerçek kökenlerinin İsrailoğularına dayandığını öğrendiğinde, ülkede haksızlığa ve kötü muameleye maruz kalan, köle hayatı yaşayan bu kavmi koruyup kollamaya karar verir. En sonunda onlarla birlik olup Mısır’ı terkeder. Bunlar olurken Allah tarafından gelen 10 Emir ile birlikte peygamberlik makamına layık görülür. Kavmiyle birlikte tüm engelleri aşar ve bir çok kutsal metinde anlatıldığı gibi Kızıl Denizi yararak halkını karşıya geçirir. Firavun’un ordularını ise yıkım beklemektedir.

Filmi Sorunsuz izlemek için. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basarak ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır.Sorunsuz Ve Hd Kalitesinde izleyebilirsiniz. 
İyi Seyirler... FullFilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle