Mavi Gözlü Dev izle Full izle Mavi Gözlü Dev izle Filmini izle (2007) Türkçe Dublaj Hd izle

Mavi Gözlü Dev izle, Mavi Gözlü Dev Filmini izle, Mavi Gözlü Dev Tek Part izle, Mavi Gözlü Dev Online izle, Mavi Gözlü Dev Full Filmini izle, Mavi Gözlü Dev Türkçe Dublaj izle, Mavi Gözlü Dev Filmi Full izle, Mavi Gözlü Dev Online izleyin, Mavi Gözlü Dev Online Seyret, Mavi Gözlü Dev Filmi, Mavi Gözlü Dev indirmeden izle, Mavi Gözlü Dev Filmi Seyret, Mavi Gözlü Dev Fragman, Mavi Gözlü Dev Filmini Bedava izle, Mavi Gözlü Dev Hd izle
IMDB Puanı: 6.7/10
Yapım Yılı: 2007
Tür: Biyografi, Dram
Yönetmen: Biket İlhan
Senaryo: Metin Belgin
Süre: 1 saat 54 dk
Oyuncular
Yetkin Dikinciler, Özge Özberk, Okan Yalabık, Dolunay Soysert, Uğur Polat, Sinan Tuzcu
Filmin Konusu
Tarihimizin en büyük şairlerinden Nâzım Hikmet, 1941 yılında Bursa Hapishanesi’ne nakledilir. “Komünizm” propagandası nedeniyle mahkûm olan şairin ünü içeride kulaktan kulağa, efsaneye dönüşür. Mahkûmların portresini yapan Nâzım’ın aklı yalnızca karısı Piraye’dedir. Günlerdir ne mektup, ne telgraf gelmiştir. Hasretin dinmeyen sızısı beterdir. 2. Dünya Savaşı’nın vahşeti ve sefaleti tırmanırken; şair, hapishane müdüründen de kara haberler alır.
Usta şair Nazım Hikmet’in hayatının hapishane dönemine dair çekilen filmde, Yetkin Dikinciler şairi canlandırıyor.
FullFilminiizle.Blogspot.Com

Filmi Sorunsuz izlemek için. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basarak ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır.Sorunsuz Ve Hd Kalitesinde izleyebilirsiniz. 
İyi Seyirler... FullFilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle