Pak Panter izle Full izle Pak Panter izle Filmini izle (2010) Türkçe Dublaj Hd izle

Pak Panter izle, Pak Panter Filmini izle, Pak Panter Tek Part izle, Pak Panter Online izle, Pak Panter Full Filmini izle, Pak Panter Türkçe Dublaj izle, Pak Panter Filmi Full izle, Pak Panter Online izleyin, Pak Panter Online Seyret, Pak Panter Filmi, Pak Panter indirmeden izle, Pak Panter Filmi Seyret, Pak Panter Fragman, Pak Panter Filmini Bedava izle, Pak Panter Hd izle
Tür : Komedi, Aksiyon
Gösterim Tarihi : 5 Kasım 2010
Yönetmen : Murat Aslan
Senaryo : Murat Aslan
Görüntü Yönetmeni : Eyüp Boz
Yapım : 2010, Türkiye
Oyuncular
Ufuk Özkan (PP7) , Metin Zakoğlu (SPP) , Sümer Tilmaç (Fahrettin Bey) , Erdal Tosun (Ahmedov) , Doğa Rutkay (Gülinaz) , Şenay Akay  (Nadya)
Filmin Konusu
Rusya’nın önemli bakanlarından biri kaçırılmıştır ve Onu kurtarmak öyle kolay bir iş değildir ve hataya yer yoktur. Bu görev için yurdumuzun özenle yetiştiği iki yetenekli casus seçilir. Ülkede üst düzey burokraklar bu işin ehli birilerini verilmesi için istihbarat şefi Fahrettin beyle görüşür Ve onun belirlediği SPP ve PP7 kod adlı iki ajana bu görevi verir. Casuslar rusyaya giderken kendilerini azerbaycanda bulurlar.Ajanlar karşılarına  Rus mafyası, Mossad, CIA ve Gagarini alır. Sorun giderek büyümüştür.


LÜTFEN Yorum Bırakınız, Keyifli Seyirler.. Fullfilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle