Arayış izle Full izle The Return izle Filmini izle (2006) Türkçe Dublaj Hd izle

The Return izle, Arayış Filmini izle, The Return Tek Part izle, Arayış Online izle, Arayış Full Filmini izle, The Return Türkçe Dublaj izle, Arayış Filmi Full izle, The Return Online izleyin, The Return Online Seyret, Arayış Filmi, The Return indirmeden izle, Arayış Filmi Seyret, Arayış Fragman, The Return Filmini Bedava izle, The Return Hd izle
IMDB Puanı: 4.7/10
Yapım: 2006 – ABD
Tür: Gerilim, Gizem, Korku
Süre: 85 dakika
Yönetmen: Asif Kapadia
Oyuncular
Sarah Michelle Gellar, Adam Scott, Sam Shepard
Filmin Konusu
Joanna Mills’in, bir nakliyat şirketinde satış temsilcisi olarak başarılı bir görevi vardır.Ancak özel hayatı babası ve onun için saplantılı duygular besleyen eski erkek arkadaşı tarafından alt üst olmuş durumdadır.Birgün hiç tanımadığı bir kadının hunharca öldürülmesine tanık olur ve bir sonraki hedef kendisidir.Gördüğü kabuslar, onu öldürülen kadının yaşadığı yere götürür.Bazı sırların saklanamayacağını ve ruhların asla yok olamayacağını keşfeder. Bu cinayeti çözerken, Joanna aslında kendi problemlerini çözecektir.

Filmi Sorunsuz izlemek için. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basarak ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır.Sorunsuz Ve Hd Kalitesinde izleyebilirsiniz. 
İyi Seyirler... FullFilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle