Sibirya Ekspresi izle Full izle Transsiberian izle Filmini izle (2008) Türkçe Dublaj Hd izle

Transsiberian izle, Sibirya Ekspresi Filmini izle, Transsiberian Tek Part izle, Sibirya Ekspresi Online izle, Sibirya Ekspresi Full Filmini izle, Transsiberian Türkçe Dublaj izle, Transsiberian Filmi Full izle, Sibirya Ekspresi Online izleyin, Transsiberian Online Seyret, Sibirya Ekspresi Filmi, Transsiberian indirmeden izle, Sibirya Ekspresi Filmi Seyret, Sibirya Ekspresi Fragman, Transsiberian Filmini Bedava izle, Transsiberian Hd izle
Gösterim Tarihi: 19 Aralık 2008 Türkiye
IMDB Puanı: 6.8/10
Yapım Yılı: 2008
Tür: Dram, Gerilim, Gizem
Çekildiği Ülke: İngiltere,İspanya ve Almanya
Yönetmen: Brad Anderson
Senaryo: Brad Anderson , Will Conroy
Görüntü Yönetmeni: Xavi Giménez
Süre: 1 saat 51 dakika
Oyuncular
Woody Harrelson (Roy) , Emily Mortimer (Jessie) , Kate Mara (Abby) , Thomas Kretschmann (Kolzak) , Ben Kingsley (Grinko) , Eduardo Noriega (Carlos)
Filmin Konusu
Roy ve Jessie Çin de kilise adına yaptıkları gönüllü işlerini bitirmişlerdir.. Trenleri sevdikleri için Sibirya Ekspresi ile evlerine geri dönmeye karar verirler. İlişkilerinde geçmişleriyle ilgili bir takım gerginlikler vardır. Bütçeleri yeterli olmadıgı için kompartmanlarını başka bir çiftle paylaşmak zorunda kalırlar başlangıçta zararsız gibi gözüken olaylar ilerleyen saatlerde tehlikeli bir hal alacaktır..
FullFilminiizle.Blogspot.Com


Filmi Sorunsuz izlemek için. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basarak ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır.Sorunsuz Ve Hd Kalitesinde izleyebilirsiniz. 
İyi Seyirler... FullFilminiizle.Blogspot.Com

LÜTFEN Yorum Bırakınız, Keyifli Seyirler.. Fullfilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle