Bazıları Çabuk Bıkar izle Full izle Someone Like You izle Filmini izle (2001) Türkçe Dublaj Hd izle

Someone Like You izle, Bazıları Çabuk Bıkar Filmini izle, Bazıları Çabuk Bıkar Tek Part izle, Bazıları Çabuk Bıkar Online izle, Someone Like You Full Filmini izle, Bazıları Çabuk Bıkar Türkçe Dublaj izle, Someone Like You Filmi Full izle, Bazıları Çabuk Bıkar Online izleyin, Someone Like You Online Seyret, Someone Like You Filmi, Bazıları Çabuk Bıkar indirmeden izle, Someone Like You Filmi Seyret, Bazıları Çabuk Bıkar Fragman, Someone Like You Filmini Bedava izle, Bazıları Çabuk Bıkar Hd izle
IMDB Puanı: 5.8/10
Yapım Yılı: 2001
Tür: Komedi, Romantik
Yönetmen: Tony Goldwyn
Senaryo: Elizabeth Chandler, Laura Zigman
Müzik: Van Morrison, Shelby Lynne, Annie Lennox, Taj Mahal, Krishna Das
Süre: 1 saat 37 dakika
Oyuncular
Hugh Jackman, Marisa Tomei, Ashley Judd, Greg Kinnear, Ellen Barkin, Catherine Dent, Laura Regan, Sue Jin Song, Mireille Enos, Derick Karlton Grant, Pon Yang, Nicole Leach, Matthew Coyle, Donna Hanover, Peter Friedman, Keith Reddin
Filmin Konusu
Jane, televizyonda program yapan bir sunucudur ve yeni işe giren yapımcı Ray ile aralarında bir yakınlaşma doğar. Bir süre birlikte olurlar ve Jane tamamen aşık olur. Fakat günün birinde Ray, sebep göstermeden soğuklaşmaya başlar ve Jane buna anlam veremez. Ancak işin peşini bırakmayacak ve erkeklerin bu doğasını araştırmanın peşine düşecektir. Bunun için hayvan davranışlarını bile konuya katacaktır.
Romantik komediler arasında oldukça sevilen filmlerden olan Someone Like You, ilişkilere daha gerçekçi bir pencereden bakıyor.
FullFilminiizle.Blogspot.Com

Filmi Sorunsuz izlemek için. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basarak ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır.Sorunsuz Ve Hd Kalitesinde izleyebilirsiniz. 
İyi Seyirler... FullFilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle