Şanslı Bela izle Full izle Lucky Trouble izle Filmini izle (2011) Türkçe Altyazılı Hd izle

Lucky Trouble izle, Şanslı Bela Filmini izle, Lucky Trouble Tek Part izle, Şanslı Bela Online izle, Lucky Trouble Full Filmini izle, Şanslı Bela Türkçe Dublaj izle, Lucky Trouble Filmi Full izle, Satılık Gözyaşları Online izleyin, Lucky Trouble Online Seyret, Şanslı Bela Filmi, Şanslı Bela indirmeden izle, Lucky Trouble Filmi Seyret, Şanslı Bela Fragman, Lucky Trouble Filmini Bedava izle, Şanslı Bela Hd izle
IMDB Puanı: 6.1/10
Yapım: 2011
Tür: Komedi, Romantik
Yönetmen: Levan Gabriadze
Senaryo: Roman Nepomnyashchiy
Süre: 1 saat 30dk
Oyuncular
Milla Jovovich, Konstantin Khabenskiy, Ivan Urgant
Filmin Konusu
Güzel bir öğretmen olan Nadya (Milla Jovovich), uzun yıllardır aynı kasabada bekar yaşayan bir bayandır. Günün birinde evlenmek istediğini çevresine duyurunca bir anda herkese yayılır ve taliplileri sıraya girer ve yarış başlar. Nadya,bu kararından dolayı pişman mı olacak yoksa isteğine kavuşacak mıdır?
Ünlü oyuncu Milla Jovovich’in başrolünde oynadığı ve tamamen Rus yapımı olan film, kendi türünde eğlendirici bir içerik sunuyor.
FullFilminiizle.Blogspot.Com

Filmi Sorunsuz izlemek için. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basarak ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır.Sorunsuz Ve Hd Kalitesinde izleyebilirsiniz. 
İyi Seyirler... FullFilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle