Çılgın Romantik izle Full izle True Romance izle Filmini izle (1993) Türkçe Altyazılı Hd izle

True Romance izle, Çılgın Romantik Filmini izle, Çılgın Romantik Tek Part izle, Çılgın Romantik Online izle, True Romance Full Filmini izle, True Romance Türkçe Dublaj izle, Çılgın Romantik Filmi Full izle, Çılgın Romantik Online izleyin, Çılgın Romantik Online Seyret, True Romance Filmi, Çılgın Romantik indirmeden izle, True Romance Filmi Seyret, Çılgın Romantik Fragman, True Romance Filmini Bedava izle, Çılgın Romantik Hd izle
IMDB Puanı: 7.9/10   "Bu Filmi Tavsiye Ediyoruz"
Yapım Yılı: 2010
Tür: Suç, Romantik, Gerilim
Yönetmen: Tony Scott
Senaryo: Quentin Tarantino
Christopher Walken, Brad Pitt
Müzik: Charlie Sexton, John Waite
Süre: 1 saat 59dakika
Oyuncular
Christian Slater, Val Kilmer, Dennis Hopper, Patricia Arquette, Gary Oldman, Samuel L. Jackson
Filmin Konusu
Clarence (Christian Slater), sıradan bir yaşama sahip fakat farklılık arayan birisidir. Günün birinde Alabama (Patricia Arquette) isimli telekızla tanışır ve ona aşık olur. Alabamanın evine gidip eşyalarını toplarken içi uyuşturucu dolu çantayı da yanlarına alırlar ve o andan sonra hem polis hem de mafya ile amansız bir oyun başlar.
Tarantino’nun senaristliğini yaptığı ve birbirinden ünlü oyuncuların (kısa da olsa) rol aldığı film, gerilim ve romantizmi üst noktalara taşıyor.
FullFilminiizle.Blogspot.Com

Filmi Sorunsuz izlemek için. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basarak ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır.Sorunsuz Ve Hd Kalitesinde izleyebilirsiniz. 
İyi Seyirler... FullFilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle