Ejderin Peşinde izle Full izle Kick Ass izle Filmini izle (2008) Türkçe Altyazılı Hd izle

Veronica Guerin izle, Ejderin Peşinde Filmini izle, Veronica Guerin Tek Part izle, Ejderin Peşinde Online izle, Veronica Guerin Full Filmini izle, Ejderin Peşinde Türkçe Dublaj izle, Ejderin Peşinde Filmi Full izle, Ejderin Peşinde Online izleyin, Veronica Guerin Online Seyret, Veronica Guerin Filmi, Veronica Guerin indirmeden izle, Ejderin Peşinde Filmi Seyret, Ejderin Peşinde Fragman, Veronica Guerin Filmini Bedava izle, Ejderin Peşinde Hd izle
IMDB Puanı: 6.8/10
Yapım Yılı: 2008
Tür: Biyografi, Suç
Yönetmen: Joel Schumacher
Senaryo: Carol Doyle
Müzik: Sinéad O’Connor
Süre: 1 saat 38dk
Oyuncular
Colin Farrell, Cate Blanchett, Ciaran Hinds, Amy Shiels, Brenda Fricker, Fiona Glascott, David Murray, Paudge Behan, Barry Barnes, Simon O\'driscoll, Maria Mcdermottroe, Emmet Bergin, Garrett Keogh, Mark Lambert, Charlotte Bradley, Don Wycherley, Gerard Mcsorley, Joe Hanley
Filmin Konusu
Veronica Guerin, Dublin Sunday Independent gazetesinde çalışan bri muhabirdir. Cesur gazeteci, Dublin’in uyuşturucu tüccarları üzerine yaptığı araştırmalar ile tanınmaktadır. Fakat bu haberleri zamanla uyuşturucu patronlarının dikkatini çekecek ve bu adamlar tarafından kiralanan bir katil, gazetecinin hayatına kastedecektir.
Gerçek bir gazetecinin yaşam öyküsünden alınan film, tarafsız ve yalansız haber yapmanın bedellerini anlatan oldukça etkileyici bir yapım olarak değerlendiriliyor.
FullFilminiizle.Blogspot.Com

Filmi Sorunsuz izlemek için. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basarak ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır.Sorunsuz Ve Hd Kalitesinde izleyebilirsiniz. 
İyi Seyirler... FullFilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle