Wall-E izle Full izle Wall-E izle Filmini izle (2008) Türkçe Dublaj Hd izle

Wall-E izle, Wall-E Filmini izle, Wall-E Stone Tek Part izle, Wall-E Online izle, Wall-E Full Filmini izle, Wall-E Türkçe Dublaj izle, Wall-E Filmi Full izle, Wall-E Online izleyin, Wall-E Online Seyret, Wall-E Filmi, Wall-E indirmeden izle, Wall-E Filmi Seyret, Wall-E Fragman, Wall-E Filmini Bedava izle, Wall-E Hd izle
IMDB Puanı: 8.6/10   "Bu Filmi Tavsiye Ediyoruz"
Yapım: 2008 ~ ABD
Tür: Aile, Animasyon
Yönetmen: Andrew Stanton
Senaryo: Andrew Stanton, Jim Capobianco
Yapımcı: Jim Morris
Müzik: Thomas Newman
Süre: 1 saat 30 dk
Filmin Konusu
Artık dünya gezegeni insan ırkına dar gelmeye başlamıştır ve tüm gezegendeki insanlar başka galaksilere taşınırlar. Ancak geride çok şey bırakmışlardır. Bunlardan bir tanesi de filmimizin meşhur çöp toplayıcı robotu Wall-E’dir. İnsanlar onu yanlarında götürmeye gerek görmediğinden olsa gerek koca gezegende yalnız başına kalır. Günün birinde ise yine kendi gibi olan Eve adında bir arama motoruyla tanışır. Artık hayatı çok daha renkli geçecektir.
EVE zeki bir arama motorudur ve Wall-E’nin dünyanın kurtuluşunun anahtarına sahip olduğunu ortaya çıkarır. Bu bilgiyi mutlaka insanlara ulaştırmak zorundadır, insanlar dünyaya güven içinde dönmek istemektedirler. Bu mesajı iletebilmek için galaksi yolculuğuna çıkmak isteyen Eve yola çıkmıştır. Ancak Wall-E de hislerinin doğrultusunda giderek onun peşine takılır. Galaksiler arası eğlenceli , romantik ve heyecan dolu süper bir maceraya hazır olun. Geleceği hayal etmedeki orjinalliği ile ve kurgusuyla şimdiye kadar böyle bir film izlemediğinizi garanti ediyoruz.
FullFilminiizle.Blogspot.Com

Filmi Sorunsuz izlemek için. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basarak ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır.Sorunsuz Ve Hd Kalitesinde izleyebilirsiniz. 
İyi Seyirler... FullFilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle