Satılık Gözyaşları izle Full izle Tears For Sale izle Filmini izle (2008) Türkçe Dublaj Hd izle

Tears For Sale izle, Satılık Gözyaşları Filmini izle, Satılık Gözyaşları Tek Part izle, Tears For Sale Online izle, Satılık Gözyaşları Full Filmini izle, Uslu Dur Türkçe Dublaj izle, Satılık Gözyaşları Filmi Full izle, Satılık Gözyaşları Online izleyin, Tears For Sale Online Seyret, Satılık Gözyaşları Filmi, Satılık Gözyaşları indirmeden izle, Tears For Sale Filmi Seyret, Satılık Gözyaşları Fragman, Satılık Gözyaşları Filmini Bedava izle, Tears For Sale Hd izle
Gösterim Tarihi: 07 Kasım 2008
IMDB Puanı: 7.0/10   "Bu Filmi Tavsiye Ediyoruz"
Yapım: 2008
Tür: Fantastik, Komedi
Yönetmen: Uros Stojanovic
Müzik: Shigeru Umebayashi
Süre: 1 saat 26 dk
Oyuncular
Stefan Kapicic, Ana Bretsnajder, Ana Maljevic, Bojana Malkanovic Udicki
Filmin Konusu
1930′lu yıllarda, Sırbistan’daki erkek nüfusunun 3′te 2′si savaşlarda ölmüştür. Ülkede kalan kadınlar kendi başlarının çaresine bakmaya çalışırlar. Köyün birinde ise iki kız kardeş Mala Boginja ve Ognjenka bu kadere karşı durmak ve yeniden erkek nüfusa kavuşturabilmek için büyük şehre gidip oradan bir erkeği kaçırma planı yaparlar. Ancak bu plan, düşündükleri kadar kolay işlemez ve büyük şehir onların başına bela olmaya başlar.
Kara mizah olarak nitelendirebileceğimiz filmde, büyük dramların ardından yaşanan küçük ve eğlenceli bir konu fantastik bir kurguyla ele alınıyor.
FullFilminiizle.Blogspot.Com

Filmi Sorunsuz izlemek için. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basarak ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır.Sorunsuz Ve Hd Kalitesinde izleyebilirsiniz. 
İyi Seyirler... FullFilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle