Marilyn’le Bir Hafta izle Full izle My Week with Marilyn izle Filmini izle (2012) Türkçe Altyazılı Hd izle

My Week with Marilyn izle, Marilyn’le Bir Hafta Filmini izle, Marilyn’le Bir Hafta Tek Part izle, Marilyn’le Bir Hafta Online izle, My Week with Marilyn Full Filmini izle, Marilyn’le Bir Hafta Türkçe Dublaj izle, My Week with Marilyn Filmi Full izle, Marilyn’le Bir Hafta Online izleyin, Marilyn’le Bir Hafta Online Seyret, My Week with Marilyn Filmi, My Week with Marilyn indirmeden izle, Marilyn’le Bir Hafta Filmi Seyret, My Week with Marilyn Fragman, Marilyn’le Bir Hafta Filmini Bedava izle, My Week with Marilyn Hd izle
IMDB Puanı: 7.4/10   "Bu Filmi Tavsiye Ediyoruz"
Yapım Yılı: 2012
Tür: Biyografi, Dram
Yönetmen: Simon Curtis
Senaryo: Adrian Hodges, Colin Clark
Süre: 1 saat 39 dk
Oyuncular
Michelle Williams, Eddie Redmayne, Kenneth Branagh, Julia Ormond, Emma Watson
Filmin Konusu
1956 yılında, 23 yaşında genç bir delikanlı olan Colin Clark (Eddie Redmayne), Oxford’da okuduğu bölümü terk ederek, sinema sektörüne girer. O sırada çekimlerine başlanan ‘The Prince and the Showgirl adlı filmin setinde, en alt kademede görev yapar. Sir Laurence Olivier, efsanevi yıldız Marilyn Monroe (Michelle Williams) ve o dönem yeni evlendiği kocası, İngiliz tiyatro oyun yazarı Aurthur Miller’ı merkezine alan film, asistan Colin’in gözünden Monroe’nun İngiltere’de geçen bir haftasını anlatıyor.
Bir zamanların fenomen ikonu Marilyn Monroe’nun İngiltere’de geçirdiği 1 haftasının anlatıldığı öykü, Colin Clark’ın anılarından aktarılıyor.
FullFilminiizle.Blogspot.Com


Play’e basıp bir süre yüklenmesini bekleyiniz. Kesintisiz izleyebilirsiniz.

+ yorum + 2 yorum

Adsız
1 Ocak 2013 08:25

açılmıyorrr

Adsız
1 Ocak 2013 08:25

Çok güzel bir film emeğinize sağlıkkkk

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle