Shaolin Futbolu izle Full izle Shaolin Soccer izle Filmini izle (2001) Türkçe Dublaj Hd izle

Shaolin Futbolu izle, Shaolin Soccer Filmini izle, Shaolin Soccer Tek Part izle, Shaolin Futbolu Online izle, Shaolin Futbolu Full Filmini izle, Shaolin Soccer Türkçe Dublaj izle, Shaolin Futbolu Filmi Full izle, Shaolin Soccer Online izleyin, Shaolin Futbolu Online Seyret, Shaolin Soccer Filmi, Shaolin Soccer indirmeden izle, Shaolin Futbolu Filmi Seyret, Shaolin Futbolu Fragman, Shaolin Soccer Filmini Bedava izle, Shaolin Futbolu Hd izle
IMDB Puanı: 7.3/10   "Bu Filmi Tavsiye Ediyoruz"
Yapım: 2001
Tür: Aksiyon, Komedi
Yönetmen: Stephen Chow
Senaryo: Stephen Chow , Kan-Cheung Tsang
Görüntü Yönetmeni : Pak-huen Kwen , Ting Wo Kwong
Müzik: Raymond Wong
Süre: 87 dk.
Oyuncular
Stephen Chow (Sing) , Vicki Zhao (Mui) , Man Tat Ng (Altın Bacak Fung) , Patrick Tse (Hung) , Yut Fei Wong (Demir Kafa) , Fullfilminiizle.blogspot.com, Sarondar Li , Kar-Ying Law
Filmin Konusu
Bir dönem futbol oynadıktan sonra, yediği bir kazık sonucu futbol hayatına ara veren bir genç, yıllar sonra kung fu bilen bir grup shaolin rahibiyle birlikte futbola başlar. Takım zamanla kurulur ama büyür ve işine ruhunu katan bu insanlar örnek bir takım ruhu oluştururlar.
Aksiyon komedi tüm zamanların en başarılı Hong Kong yapımlarından biri oldu. Ticari başarısına başta Hong Kong Film Festivali olmak üzere pek çok ödül ekledi. Spor filmleri, karate ve eşsiz bir komediyi biraraya getiren kaçırılmaması gereken bir çalışma.
FullFilminiizle.Blogspot.Com

Filmi Sorunsuz izlemek için. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basarak ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır.Sorunsuz Ve Hd Kalitesinde izleyebilirsiniz. 
İyi Seyirler... FullFilminiizle.Blogspot.Com

Yorum Gönder

 
DeLüÜü : Film izle
Copyright © 2012 - 2013. Full Film izle, Film izle, Hd Film izle, Tek Part izle, Full Filmini izle, Sinema izle

Tasarım: Film izle